Tuinontwerp

Aan de hand van een persoonlijk gesprek maken wij een treffend tuinontwerp op maat, waarin alle wensen zoveel als mogelijk worden toegepast. Uiteraard adviseren wij welke tuin het beste bij je past. Bij dit ontwerp/advies doen wij je een vrijblijvende offerte toekomen. Onderdelen die in een ontwerp worden meegenomen:

  • Tuininrichting (ruimtelijke ordening)
  • Beplantingsplan
  • Bestratingplan
  • Verlichtingsplan
  • Eventueel een onderhoudsplan

Ook voor tuinrenovatie kun je bij ons uitstekend terecht.

Uw stijl, onze signatuur

Het belangrijkste van een goed ontwerp is dat er goed gekeken wordt naar een aantal uitgangspunten. Welke stijl past bij je? Zijn dit juist strakke lijnen, met een modern tintje of past een klassieke romantische tuin bij je? Om tot een evenwichtig ontwerp te komen en een harmonie te vinden tussen de stijl van de woning en het interieur.

Daarna wordt er gekeken naar functionaliteit van de te ontwerpen tuin. Denk hier bijvoorbeeld aan de gezinssituatie of wil je juist lekker vaak met vrienden eten in de tuin? Dit zijn allemaal zaken waar wij rekening mee houden voordat we een ontwerp gaan maken. Belangrijk is natuurlijk ook dat we goed kijken naar de omgeving. Staat de woning geschakeld, in het bos of juist heel landelijk? Een dakterras is natuurlijk ook goed mogelijk.

Bouwman buitenleven werkt met een team van ontwerpers welke samen zorgen dat elk ontwerp de juiste balans en signatuur kent. Dit wordt uiteraard samen met de klant in een aantal sessies besproken.