Tuinaanleg

De kracht van Bouwman Buitenleven is dat, behalve het tuinontwerp, ook de complete tuinaanleg in onze handen ligt. Ons enthousiaste team van goed opgeleide medewerkers staat garant voor kwaliteit. Door de beschikking over bekwame hoveniers, een eigen tuingerelateerd bouwbedrijf, vakmensen in het bestraten en ervaren stucadoors en timmerlieden kunnen wij op elk gebied professioneel vakwerk leveren. Evenals voor het leveren en aanplanten van bomen, heesters en alle vaste beplanting kun je bij ons terecht.

Wij combineren jarenlange ervaring met de beste materialen

De aanleg van je tuin stopt niet bij oplevering. Wij geven garantie op de materialen alsook op de beplanting. En wil je je tuin laten afstylen, dan kan dat door onze vakbekwame stylisten, zodat de tuin ook echt jouw tuin wordt, die perfect aansluit bij al je wensen.

Tuinaanleg

Naast particuliere tuinen is Bouwman Buitenleven ook gespecialiseerd in de aanleg van bedrijfsmatige tuinen. We weten maar al te goed hoe belangrijk een eerste indruk is en dit begint vaak buiten. Niet alleen voor klanten, maar ook voor de eigen medewerkers draagt een verzorgde omgeving bij aan een prettige werksfeer. Bij Bouwman Buitenleven begrijpen we dat heel goed en leveren we graag onze expertise en diensten.