Snelle levering

I.v.m. vakantie is de levertijd 12 werkdagen.

Levertijd
Bomenplein.nl gaat uit van een levertijd binnen 7 werkdagen in huis. Wij nemen vooraf contact met u op over de definitieve bezorgdatum. Mocht de boom niet op voorraad zijn dan kan er een langere levertijd zijn. In dit geval nemen wij contact met u op. Bomen zonder aanplantservice worden op de afgesproken datum bezorgd. Bent u niet thuis dan leveren wij de boom op de vooraf afgesproken locatie. 

Levertijd met aanplantservice
Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. LET OP: Wij planten uw boom echter alleen onder de volgende voorwaarden:
• Zorg dat de plaats waar de boom geplant moet worden vrij is van bekabeling, puin, oude wortels, grind, straatwerk, oude beplanting,  stronken, worteldoeken en etc. De grond moet minimaal 50 centimeter diep vrij zijn van het bovengenoemde. 
• Zorg dat de plaats waar de boom geplant moet worden goed waterdoorlatend is. 
• Zorg dat de plaats waar de boom geplant moet worden goed zonlicht kan krijgen
• Overgebleven grond voeren wij niet af (tegen een meerprijs is dit wel mogelijk).  
• Bomenplein.nl kan geen bomen planten wanneer deze door het huis vervoerd moet worden.  
• Zorg dat de plek waar de boom geplant moet worden makkelijk te bereiken is, zodat we de boom zonder problemen vanaf het voertuig naar de plant plek kunnen krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?
Heeft u een bestelling gedaan maar geen bevestiging ontvangen? Wellicht is de bevestiging in de spambox terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op.